logo

Energispesialistene

Finn energispesialist til ditt oppdrag eller prosjekt i listen under. Søk på fylke eller energitiltak og få opp energispesialister i ditt område. Tips oss gjerne om det er bedrifter du savner på listen!

Alle energispesialistene har en profilside under. På disse kan du finne mer informasjon om hvilke energitiltak som kan utføres, hvilket område energispesialisten leverer innenfor og utvalgte sertifiseringer. Her finner du også kontaktinformasjon til bedriften hvis du ønsker å ta direkte kontakt og et kontaktskjema hvis du foretrekker å sende forespørsel til flere energispesialister samtidig. 

Alle energispesialistene har gått gjennom en grundig opptaksprosess. Les mer om kvalitetssikringsordningen og hvilke krav vi stiller til bedriftene som søker om opptak her.

Søk

  • Søk

Ringside logo

Ringside rørleggerbedrift AS

Ringside Rørleggerbedrift AS ble stiftet i 1963 og gjort til aksjeselskap i 1971. Selskapet er medlem av VVS Norge og benytter Dextro kvalitetssikringssystem. Vi holder til sentralt på St. Hanshaugen i Oslo med kontor og Bademiljø-butikk i Geitmyrsveien 52 B 0455 Oslo. I tillegg til tradisjonelle rørleggertjenester har vi spesialisert oss på serviceavtaler, sprinkler, energiøkonomisering, våtromsmodernisering, energiovervåking og SD-kontroll av alle typer energianlegg. Gjennom Bademiljø kan vi tilby et bredt spekter av produkter samt bygging av bad med 10 års garanti og gjennom VVS Norge Prosjekt er vi en sikker partner for større prosjekter og serviceavtaler. Ringside Rørleggerbedrift er medlem av bransjeforeningen Rørentreprenørene Norge.

EnergispesialisteneVarmegjenvinningVarmeVarmepumperVannbåren varmeSolenergiFjernvarmeOslo
Klimabygg AS er energispesialist

Klimabygg as

Klimabygg AS er et byggmester og tømrerfirma i Bergen og har både rehabilitering og energirådgivning som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneRådgivningRehabiliteringVestland
Aase Rør

Aase Rør AS

Aase Rør er et rørleggerfirma fra Sandnes i Rogaland. Firmaet ble etablert i 2013 og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeVarmepumperRogaland
Ascas Miljø

Ascas Miljø AS

Ascas Miljø er et miljøentreprenørfirma fra Narvik i Nordland. Firmaet ble etablert i 1993 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringNordland
Grannes VVS

Grannes VVS AS

Grannes VVS er et rørleggerfirma fra Namsos i Trøndelag. Firmaet ble etablert i 1977 og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeTrøndelag
møre miljøsanering

Møre Miljøsanering AS

Møre Miljøsanering er et firma i avfallshåndteringsbransjen fra Stranda i Møre og Romsdal. Firmaet ble etablert i 2013 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringMøre og Romsdal
ivar tanum entreprenør

Ivar Tanum Entreprenør AS

Ivar Tanum Entreprenør er en maskinentreprenør fra Lier i Viken. Firmaet ble etablert i 1970 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVikenVestfold og Telemark
GK Rør

GK Rør AS

GK Rør er en rørentreprenør med hovedkontor på Lillehammer og flere avdelinger på landsbasis. Firmaet ble etablert i 2011 og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeVikenInnlandetTrøndelag
magnus m thunestvedt

Magnus M Thunestvedt AS

Magnus M Thunestvedt er en elektroentreprenør fra Arna i Bergen. Firmaet ble etablert i 1922 og spesialiserer seg på vannbårne varmepumpeløsninger gjennom avdelingen Energien.

EnergispesialisteneVarmeVestland
miljøvakta

Miljøvakta AS

Miljøvakta er et firma som driver med rådgivning og bistand ved akutt forurensing. Miljøvakta ble etablert i 2011, og er en del av NRC Group. Miljøvakta har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVikenOsloInnlandet
østbø

Østbø AS

Østbø er en totalleverandør av avfallsløsninger fra Bodø. Firmaet ble etablert i 1979 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringNordlandTroms og Finnmark
perpetuum miljø

Perpetuum Miljø AS

Perpetuum Miljø er et firma i avfallshåndteringsbransjen fra Tromsø. Firmaet ble etablert i 2001 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringNordlandTroms og Finnmark
aktiv tankrens

Aktiv Tankrens AS

Aktiv Tankrens er et firma som spesialiserer seg på sanering av oljetanker. Firmaet ble etablert i 1986 og holder til på Østre Aker i Oslo.

EnergispesialisteneSaneringVikenOslo
hitech energy

Hitech Energy AS

Hitech Energy er en totalleverandør av varmesystemer fra Hole i Viken fylke. Firmaet ble etablert i 2010 og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeSaneringVikenOsloVestfold og Telemark
nestor takst

Nestor Takst AS

Nestor Takst er et firma i takseringsbransjen fra Kristiansand. Firmaet ble etablert i 1998 og har energirådgivning som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneRådgivningAgder
børstad transport

Børstad Transport AS

Børstad Transport er et firma innen avfallshåndteringsbransjen fra Stjørdal i Trøndelag. Firmaet ble etablert i 1942 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringMøre og RomsdalTrøndelag
oljeservice

Oljeservice AS

Oljeservice er en totalleverandør av drivstoffstekniske løsninger fra Olsvik i Bergen. Firmaet ble etablert i 1965 og har oljetanksanering som en av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVestland
vitek miljø

Vitek Miljø AS

Vitek Miljø er Vitek sitt selskap for håndtering av farlig avfall. Vitek ble etablert i 1983 med hovedkontor i Bergen og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVestland
klund

K. Lund AS

K. Lund er et rørleggerfirma fra Tempe i Trondheim. Firmaet ble etablert i 1874 og spesialiserer seg på varmepumper til vannbåren varme.

EnergispesialisteneVarmeTrøndelag
energico

Energico AS

Energico er et elektro- og rørleggerfirma fra Oslo. Firmaet ble etablert i 1949 som Ivar Lærum og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeVikenOslo