logo

Energispesialistene

Finn energispesialist til ditt oppdrag eller prosjekt i listen under. Søk på fylke eller energitiltak og få opp energispesialister i ditt område.

Alle energispesialistene har en profilside under. På disse kan du finne mer informasjon om hvilke energitiltak som kan utføres, hvilket område energispesialisten leverer innenfor og utvalgte sertifiseringer. Her finner du også kontaktinformasjon til bedriften hvis du ønsker å ta direkte kontakt og et kontaktskjema hvis du foretrekker å sende forespørsel til flere energispesialister samtidig. 

Alle energispesialistene har gått gjennom en grundig opptaksprosess. Les mer om kvalitetssikringsordningen og hvilke krav vi stiller til bedriftene som søker om opptak her.

Søk

  • Søk

Klimabygg AS er energispesialist

Klimabygg as

Klimabygg AS er et byggmester og tømrerfirma i Bergen og har energirådgivning som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneRådgivningVestland
Norva24 Ringerike Septikservice

Norva24 Ringerike Septikservice

Norva 24 Ringerike Septikservice er et firma innen vann- og avløpsbransjen med kontorer i Hønefoss og Drammen. Firmaet ble etablert i 1961 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVikenInnlandet
K2 Elektro

K2 Elektro AS

K2 Elektro er en elektroentreprenør fra Lørenskog i Viken. Firmaet ble etablert i 2013 og spesialiserer seg på energitiltak innen elektro.

EnergispesialisteneElektroVikenOsloInnlandetVestfold og Telemark
Aase Rør

Aase Rør AS

Aase Rør er et rørleggerfirma fra Sandnes i Rogaland. Firmaet ble etablert i 2013 og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeVarmepumperRogaland
Ascas Miljø

Ascas Miljø AS

Ascas Miljø er et miljøentreprenørfirma fra Narvik i Nordland. Firmaet ble etablert i 1993 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringNordland
Grannes VVS

Grannes VVS AS

Grannes VVS er et rørleggerfirma fra Namsos i Trøndelag. Firmaet ble etablert i 1977 og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeTrøndelag
Chr. M. Vestrheim

Chr. M. Vestrheim AS

Chr. M. Vestrheim er et rørleggerfirma fra Bergen. Firmaet ble etablert i 1894 og spesialiserer seg på fornybar varme. Chr. M Vestrheim er en del av samarbeidsgruppen SAMTEK med GK Inneklima.

EnergispesialisteneVarmeVestland
møre miljøsanering

Møre Miljøsanering AS

Møre Miljøsanering er et firma i avfallshåndteringsbransjen fra Stranda i Møre og Romsdal. Firmaet ble etablert i 2013 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringMøre og Romsdal
ivar tanum entreprenør

Ivar Tanum Entreprenør AS

Ivar Tanum Entreprenør er en maskinentreprenør fra Lier i Viken. Firmaet ble etablert i 1970 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVikenVestfold og Telemark
Norva24 Øst

Norva24 Øst AS

Norva24 Øst er et firma innen vann- og avløpsbransjen fra Nesodden og Ås i Viken. Firmaet ble etablert i 1989 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVikenOslo
GK Rør

GK Rør AS

GK Rør er en rørentreprenør med hovedkontor på Lillehammer og flere avdelinger på landsbasis. Firmaet ble etablert i 2011 og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeVikenInnlandetTrøndelag
magnus m thunestvedt

Magnus M Thunestvedt AS

Magnus M Thunestvedt er en elektroentreprenør fra Arna i Bergen. Firmaet ble etablert i 1922 og spesialiserer seg på vannbårne varmepumpeløsninger gjennom avdelingen Energien.

EnergispesialisteneVarmeVestland
Norva24 Spyleteknikk

Norva24 Spyleteknikk

Norva24 Spyleteknikk er et firma innen vann- og avløpsbransjen fra Sandefjord i Vestfold. Firmaet ble etablert i 2003 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVestfold og Telemark
miljøvakta

Miljøvakta AS

Miljøvakta er et firma fra Lørenskog som driver med rådgivning og bistand ved akutt forurensing. Firmaet ble etablert i 2011 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVikenOsloInnlandet
østbø

Østbø AS

Østbø er en totalleverandør av avfallsløsninger fra Bodø. Firmaet ble etablert i 1979 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringNordlandTroms og Finnmark
hof miljøservice

Hof Miljøservice AS

Hof Miljøservice er et firma i avfallshåndteringsbransjen fra Hof i Vestfold. Firmaet ble etablert i 1972 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVikenOsloVestfold og Telemark
perpetuum miljø

Perpetuum Miljø AS

Perpetuum Miljø er et firma i avfallshåndteringsbransjen fra Tromsø. Firmaet ble etablert i 2001 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringNordlandTroms og Finnmark
aktiv tankrens

Aktiv Tankrens AS

Aktiv Tankrens er et firma som spesialiserer seg på sanering av oljetanker. Firmaet ble etablert i 1986 og holder til på Østre Aker i Oslo.

EnergispesialisteneSaneringVikenOslo
hitech energy

Hitech Energy AS

Hitech Energy er en totalleverandør av varmesystemer fra Hole i Viken fylke. Firmaet ble etablert i 2010 og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeSaneringVikenOsloVestfold og Telemark
ave systemer

AVE Systemer AS

AVE Systemer er et elektro- og rørleggerfirma fra Nærbø i Rogaland. Firmaet ble etablert i 2014 og spesialiserer seg på varmepumper.

EnergispesialisteneVarmeRogaland
nestor takst

Nestor Takst AS

Nestor Takst er et firma i takseringsbransjen fra Kristiansand. Firmaet ble etablert i 1998 og har energirådgivning som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneRådgivningAgder
Sørmiljø Oljerenovasjon

Norva24 Sørmiljø

Norva24 Sørmiljø er et firma innen vann- og avløpsbransjen fra Kristiansand. Norva 24 Sørmiljø ble etablert i 1970 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringAgder
børstad transport

Børstad Transport AS

Børstad Transport er et firma innen avfallshåndteringsbransjen fra Stjørdal i Trøndelag. Firmaet ble etablert i 1942 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringMøre og RomsdalTrøndelag
nordisk energikontroll

Nordisk Energikontroll AS

Nordisk Energikontroll er en energientreprenør fra Skjetten i Innlandet. Firmaet ble etablert i 1996 og spesialiserer seg på energirådgivning og fornybar varme til borettslag og næringsbygg.

EnergispesialisteneVarmeRådgivningVikenOsloVestfold og Telemark
oljeservice

Oljeservice AS

Oljeservice er en totalleverandør av drivstoffstekniske løsninger fra Olsvik i Bergen. Firmaet ble etablert i 1965 og har oljetanksanering som en av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVestland
vitek miljø

Vitek Miljø AS

Vitek Miljø er Vitek sitt selskap for håndtering av farlig avfall. Vitek ble etablert i 1983 med hovedkontor i Bergen og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVestland
vika rør

Vika Rør AS

Vika Rør er et rørleggerfirma fra Brandbu i Innlandet. Firmaet ble etablert i 1971 og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeVikenInnlandet
klund

K. Lund AS

K. Lund er et rørleggerfirma fra Tempe i Trondheim. Firmaet ble etablert i 1874 og spesialiserer seg på varmepumper til vannbåren varme.

EnergispesialisteneVarmeTrøndelag
franzefoss gjenvinning

Franzefoss Gjenvinning AS

Franzefoss Gjenvinning er firma innen avfallshåndteringsbransjen med hovedkontor i Bærum. Firmaet ble etablert i 1995 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVikenOslo
Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning AS

Norsk Gjenvinning er et firma i avfallshåndteringsbransjen med hovedkontor i Bærum. Firmaet ble etablert i 1926 og har oljetanksanering som et av sine virksomhetsområder.

EnergispesialisteneSaneringVestlandTrøndelag
Solpluss

Solpluss AS

Solpluss er et installatørfirma innen solenergibransjen fra Oslo. Firmaet ble etablert i 2008 og har spesialisert seg på solcelle- og solfangeranlegg.

EnergispesialisteneVarmeVikenOsloInnlandetVestfold og TelemarkRogalandVestland
energico

Energico AS

Energico er et elektro- og rørleggerfirma fra Oslo. Firmaet ble etablert i 1949 som Ivar Lærum og spesialiserer seg på fornybar varme.

EnergispesialisteneVarmeVikenOslo